maandag 24 oktober 2016

Je gelooft het pas tijdens het ImageProof Kleuradvies

Hallo Ada en Johan

Wij dachten... beter laat dan nooit... dus vandaar nu pas onze reactie!

Wij zijn onlangs bij jullie in Haarlem geweest en hadden een fantastische middag. Na de leerzame presentatie met een lekker kopje thee, werden we meegenomen in het kleurenparadijs. Met eigen ogen kregen we te zien wat jullie bij onze binnenkomst waarschijnlijk al zagen. We droegen de verkeerde kleuren, dat werd ons gaandeweg duidelijk.

Jullie hebben er echt een feestje van gemaakt om ons dat te laten zien... echt SUPER!!

Op de terugweg in de trein hebben wij de hele reis met de boekjes open in de hand gezeten en konden er maar niet over uit!! Het waren kleuren die wij eigenlijk helemaal niet zo mooi vonden en waar we normaal gesproken hard voorbij liepen.

Zo ongeveer bij Utrecht waren we al zover dat we zo'n beetje jaloers waren op elkaars kleuren! Dat ik toch geen donkerblauw aan kon en Patries wel...! Maar richting Arnhem/Nijmegen kwamen we tot de conclusie dat we eerder die middag toch echt met eigen ogen hadden gezien dat de kleuren uit onze boekjes ons beter stonden dan hetgeen we aan hadden. Tja, we moesten ons er dus bij neerleggen. 

Ik ben met het boekje in de aanslag op pad gegaan! Heb inmiddels al heel wat nieuwe kleren aangeschaft; ik heb vanaf die dag geen zwart meer aan gehad. Vooral de aanschaf van de abrikooskleur met taupe heeft mijzelf het meest verbaasd. Ik rende altijd hard voorbij die rekken.

Kortom... ik ben heel blij met m'n nieuwe kleuren... krijg veel positieve aandacht en m'n boekje is al uit elkaar gevallen... zo vaak is het al opengeklapt. 

Hartelijke groeten van Patricia en Ans


Geen opmerkingen:

Een reactie posten