zondag 25 mei 2014

Waarom een ImageProof kleurtest

We hebben de afgelopen 25 jaar heel wat heilige huisjes aantoonbaar met de grond gelijk kunnen maken. Hoezo, in de zomer draag je licht en in de winter donker, hoezo zwart kleedt af, of .... in de zakelijke dienstverlening draagt een man een donkerblauw of antraciet grijs pak etc. etc.

Toegegeven, wij gaan (voorlopig) niet de mode tot andere inzichten brengen en ook hebben wij niet de illusie dat wij op korte termijn het straatbeeld in Nederland kunnen veranderen. We leven wel in Nederland, met Rusland het slechtst geklede land van Europa en de overgrote meerderheid van onze landgenoten hanteert nog steeds de motto's  "doe maar normaal dan doe je gek genoeg", "kom niet met je koppie boven het maaiveld"  en "het gaat om mijn binnenkant en niet mijn verpakking.

Toch worden we met het jaar gemotiveerder om dat beeld op zijn minst, daar waar het kan, ter discussie te stellen. Ons jubileum jaar lijkt ons een mooie gelegenheid om iedereen die dat wil de kans te geven meer te leren over het effect van goed/fout kleurgebruik op je uitstraling. Dat kan vrij eenvoudig omdat wij jaren geleden al ontdekt hebben, dat mensen geboren worden met een perfect gevoel voor hun goede kleuren.

Wij werken met een indeling in 12 kleurtypes; in een kleurtest van ruim 2 uur stellen we vast welk van de 12 kleurtypes de klant is.

Als je GRATIS een redelijk betrouwbaar beeld in veel kortere tijd wilt hebben welk kleurtype je hoogstwaarschijnlijk bent, moet je ons even gaan volgen op www.pinterest.com/imageproof1989. Daar hebben we ieder van onze 12 kleurtypes vertaald in een reeks van kleurrijke plaatjes.

Vertrouw op je gevoel bij het bekijken van die 12 kleur inspiraties en ontdek, dat 1 van de 12 je een soort van blij gaat maken, omdat die plaatjes je qua kleur het meest aanspreken, inspireren. Grote kans dat we bij een echte kleurtest in onze studio in Haarlem op dat kleurtype uit gaan komen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten