donderdag 27 december 2012

VIVA Forum


Wij waren ook in 2005 al actief op het VIVA Forum
lees mee.....

Jasmine op het Viva-forum kleurenanalyse 
16-11-2005
Ik ben dus bij ImageProof in Haarlem geweest en dat is ontzettend goed bevallen. Ik had daarvoor een analyse laten doen bij een Kies Je Kleur mevrouw maar ik vond het bij ImageProof zoveel beter! Echt duidelijke uitleg, super aardige mensen met heel veel ervaring en dat merk je echt!

29-11-2005

Ik heb me 3 maal laten testen. De eerste keer bij een Kies-Je-Kleur-mevrouw en die hield me voor een lentetype. 
Dat heb ik dus bijna 10 jaar gedacht. Maar ik was er steeds niet blij mee, met mijn haarkleur kon ik het niet vinden, het pakte steeds anders dan verwacht, goudblond werd altijd oranje en de kledingkleuren; ik was er niet blij mee.

In de loop van de jaren droeg ik alleen nog maar spijkergoed en wit/zwarte kleuren, ik wist het gewoon niet meer.
Uiteindelijk heb ik haar opgebeld, verhaal gedaan en mocht ik weer komen. Ik bleek nu een wintertype! Dus totaal anders. Ik kreeg een soort Flexa kleurenwaaier mee en dat was het.

Maar het aantal kleuren was nog enorm, ik merkte dat sommige kleuren uit die kleurenwaaier me toch minder goed stonden dan andere.


Er kwam een topic op dit forum en ik besloot mee te gaan naar Haarlem. Het is zo fijn om binnen de 4 verschillende kleurtypen nog weer 3 subgroepen te hebben. Eindelijk vond ik de kleuren die echt bij me passen!

De uitleg was perfect en ik draag weer kleur!  Heb mijn kledingstijl veranderd en ik voel me daardoor heel anders. Het gevoel dat ik eindelijk mezelf gevonden heb, de buitenkant klopt nu met de binnenkant.

Wanneer je zo'n kleuradvies laat doen, doe het dan meteen goed. Ga niet zoals ik eerst deed naar een mevrouw die denkt dat ze er verstand van heeft omdat ze een cursus via het LOI gevolgd heeft of een praktijkdag ergens gehad heeft. Doe het direkt in 1 keer goed en ga naar een professioneel bureau toe. Dat bespaart je een hoop gedoe en onzekerheid.

bron: VIVA forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten